Team

Godinama sam pokušavao da na pravi način sa pouzdanim partnerima osnujem agenciju i započnem prodaju nekretnina u Turskoj. 2015 godine moji prijatelji Bahir i Kseniya osnivaju agenciju Liga Real Estate Turizm Ticaret Emlak İnş.İhr. LTD.ŞT te pozivaju mene da im se pridružim.
Tada je osnovan Dom u Turskoj kao dio Liga Real Estate sa akcentom za pružanje usluga klijentima koji dolaze sa područja Balkana, zemalja središnje Evrope i Skandinavije.


Sa malobrojnim timom započeli smo rad na stvaranju web stranice, pretraživanju kvalitetnih i investicijski profitabilnih objekata, uspostavljanju kontakata sa izvođačima radova, prodavačima, agencijama lokalne uprave, bankama. 

 

Danas se naš tim sastoji od preko 10 iskusnih prodajnih menadžera - profesionalaca u svojoj oblasti, a svaki od njih ima svoju specijalizaciju i govori različitim jezicima radi lakšeg komuniciranja s kupcima. Razumijemo koliko je važno imati pouzdanog partnera u procesu pronalaženja smještaja, stoga smo vam uvijek na usluzi i radimo za Vaš dobrobit.

фото Aldin Halepović

Aldin Halepović

Menadžer za Skandinaviju i Balkan

Bosanski, Engleski, Švedski, Španski

фото Mirza Seferović

Mirza Seferović

Direktor za zemlje Balkana

Bosanski, Engleski, Poljski, Ruski

фото Emir Đindžo

Emir Đindžo

Menadžer za Balkan

Bosanski, Turski, Italijanski, Engleski

фото Lejla Riković

Lejla Riković

Menadžer prodaje

Bosanski, Engleski, Njemački

фото Nana Karavelić

Nana Karavelić

Menadžer za Balkan

Bosanski, Turski, Engleski

Dom u Turskoj ne prodaje samo nekretnine. Ovdje se ostvaruju snovi o besprijekornom životu u inostranstvu. Naši agenti brinu o vama, a ne o prodavcu, čineći sve napore da pružimo sveobuhvatnu pomoć prilikom kupovine nekretnine i selidbe u Tursku, pribavljajući najpovoljnije uslove za kupovinu i smještaj. Prodajni menadžeri, finansijski stručnjaci, iskusni pravnici, specijalisti u postprodajnoj službi na raspolaganju su vam 24 sata dnevno.

Uvjereni smo da će vam naša profesionalna pomoć pomoći da napravite pravi izbor i učinite svoju budućnost onakvom kakvu je želite!