Usluge nakon kupovine

Home Servis Usluge nakon kupovine

Nakon kupovine nekretnine Vam pomžemo u svemu, vodimo Vas automobilom do različitih salona namještaja i bijele tehnike, objašnjavamo prednosti različitih modela mašine za suđe ili televizora, pomažemo u izboru sitnih stvari i pribora, Vi samo prstom pokažete predmete koji vam se sviđaju, stavite svoj potpis na obrazac za narudžbu i čekate na BESPLATNU isporuku i instalaciju svih ovih stvari u vašem domu uz more.

Ovako to izgleda ako kupujete nekretninu sa Dom u Turskoj!

Šta da radim ako nemam vremena i želje da se pobrinem o svemu tome?

Prepustite to nama!

Mi ćemo umanjiti sve poteškoće i pratit ćemo vas prilikom adaptacije u vašem novom domu. Štaviše, ako niste u mogućnosti da lično prisustvujete potpisivanju dokumenata u katastarskom uredu, uredima za električnu energiju i vodovod i drugim organizacijama, samo ovjerite punomoć za dokumente u vaše ime menadžeru naše agencije.

Punomoć se izdaje na turskom u notarskoj kancelariji u prisustvu oficijelnog prevodioca koji će vam sve objasniti, nakon čega će menadžeri Doma u Turskoj završiti sve dokumente i poslati Vam ih DHL-om na kućnu adresu ili Vam ih predati lično kad stignete.

Kupovina namještaja

Sarađujemo s najboljim prodavaonicama namještaja i bijele tehnike u Alanji i garantiramo ne samo kvalitetnu uslugu, već i povoljne cijene za naše klijente. Među našim partnerima su kako trgovine srednje ekonomske klase, tako i vrhunski saloni nameštaja od prirodnih materijala. 

Nadalje, imamo jake poslovne kontakte s velikim tvornicama namještaja koji će učiniti bilo koju prostoriju, čak i najnestandardniju, super praktičnu i istovremeno uštedjeti prostor u najvećoj mogućoj mjeri. Ovdje možete naručiti zaista BILO KOJI proizvod da Vam se napravi po mjeri.

Namještaj je broj jedan u turskoj industriji, tako da obećavamo: 

  • mnogo završnih materijala
  • visok kvalitet
  • originalne modele
  • optimalne cijene

Kupovina bijele tehnike

Turska je jedan od najvećih svjetskih proizvođača bijele tehnike. Marka "Arçelik" proizvodi visokokvalitetne električne uređaje od 1955. godine, a danas ova kompanija ima stotine predstavništava širom svijeta, također proizvodi sve vrste električnih proizvoda za kućanske potrebe energetski štedljive klase A ++.

Turska kompanija „BEKO“ uspijeva i na domaćem i svjetskom tržištu, a najmlađa kompanija Vestel koju od nedavno podržava i predsjednik Republike Turske, može predstaviti najoriginalnije dizajne proizvoda, savremene kao i retro linije, modele raznih boja kao i pametne telefone. 

Ova tri branda poznata su ne samo po visokoj kvaliteti, dugoj životnoj dobi, brzoj isporuci i povoljnim cijenama u usporedbi s sličnim proizvodima europskih kompanija (Siemens, Bosch, Miele, itd.), već i po kvalitetnoj usluzi. Uzgred, ovdje su prisutne i „kćeri“ poznatih evropskih kompanija - proizvođač Profilo dio je Bosch Siemens grupe.

Ali kupci naše agencije za nekretnine u Turskoj uvijek imaju izbor! Kao dio poslijeprodajne usluge koja se pruža svim kupcima, bez obzira na cijenu kupljenog imanja, pratit ćemo vas u bilo kojoj trgovini u Alaniji koju odaberete.

Osim postupka registracije nekretnine:

01

Pratimo Vas od početka do kraja. Pomoć u izvršenju formalnosti vezanih za kupovinu i prodaju, prevodilačke usluge i advokatske usluge.

02

Pomoć pri uzimanju kredita, otvaranju bankovnog računa i druge financijske procedure.

03

U stalnom smo kontaktu sa izvođačima radova, nadgledamo i informišemo naše klijente o fazama izgradnje.

04

Savjetujemo pri renovaciji vaše nekretnine sa svim Vašim željama i potrebama.

05

Rezervišemo Vam udoban hotel za razdoblje pripreme vašeg apartmana za useljenje.

06

Preporučujemo pouzdano osiguravajuće društvo i pomažemo sa registracijom polise osiguranja privatne imovine.

07

Pružamo pomoć ako trebate kupiti ili unajmiti automobil.

08

Pomoć u aplikaciji za medicinsko osiguranje koje je jedan od glavnih uslova za dobijanje boravišne dozvole u Turskoj.

09

Pažljivo biramo dobre obrazovne ustanove za djecu i jezične kurseve za odrasle.

10

Pomažemo u izdavanju imovine.

11

Organizujemo čišćenje stana ili kuće prije dolaska vlasnika i provodimo kvalitetno sezonsko generalno čišćenje.

12

Provjeravamo stan i plaćamo sve komunalije dok vlasnik nije ovdje

Trudimo se da održimo i ojačamo pozitivan imidž agencije u očima svih naših klijenata i štitimo našu dobru reputaciju.

Naše iskustvo omogućit će vam da izbjegnete mnoge probleme u životu u inostranstvu. U pogledu tima možete biti sigurni u dugu suradnju i kontaktirati nas po bilo kojem pitanju.

Vrlo dobro znamo koliko je teško vrijeme prilagodbe u novoj zemlji i rado ćemo vam pomoći da brže prođete kroz to razdoblje i umanjite sve svoje svakodnevne brige i nevolje

Nana Karavelić

Generalni menadžer

Bosanski, Turski, Engleski

Imate li pitanja u vezi s uslugom nakon prodaje?

Dobijte odgovor od našeg menadžera!

Темная версия